fbpx
SERVEIS

Penal

Al Buffet d’Advocats Adelaida Molina de Mataró li ajudem en el seu procés penal. El dret penal és aquell que regula la part punitiva de l’estat. Fem fronts als càrrecs delictius de conducta de manera professional. Qualsevol branca del Dret està subjecte a convertir-se en Dret Penal. Així mateix, el Dret Penal esta vinculat amb el Dret Constitucional, el Dret Civil, el Dret Mercantil i el Dret Administratiu.

Per tant, un delicte és tot allò que contravingui les lleis d’un Estat o d’una Comunitat Autònoma. Depèn de la gravetat del fet ocorregut es pot considerar com a falta enlloc de delicte. La diferència primordial es que al tractar-se d’un fet considerat de menys rellevància les accions que pren la Justícia front el fet delictiu, les penes, son més baixes respecte a les d’un delicte.

El nostre equip d’advocats està especialitzat en els diferents àmbits de processos penals, faltes i delictes. La nostra capacitat de reacció és immediata i sempre conseqüent amb les necessitats dels nostres clients. Els àmbits d’acció penal que treballem són:

  • Dret penal en relació amb la Família
  • Econòmic i Patrimonial
  • Societari i empresarial
  • Dret Penal Laboral
  • Sobre la imprudència en les Activitats professionals
  • Dret Penal en relació amb les Noves Tecnologies
  • Casos de Violència de Gènere

Al nostre Buffet, ubicat a Mataró, comptem amb un ampli grup professional capaç de fer front a qualsevol dels processos penals esmentats anteriorment. Els nostres anys com a referent a la ciutat i a la comarca del Maresme ens avalen. La nostra intenció és sempre lliurar als nostres clients de tota responsabilitat davant el fet delictiu i defensar per sobre de tot la seva innocència. Tothom és innocent fins no es demostra el contrari. En el cas que el fet delictiu es demostri com a vàlid, el Buffet d’Advocats Adelaida Molina treballarà incansablement per la rebaixa penal.

Obrir xat
Necessites ajuda?
Hola!
En què podem ajudar-te?