fbpx
SERVEIS

Assessorament immobiliari

L’assessorament immobiliari esdevé una eina de gran ajuda en qualsevol operació de compravenda d’habitatges o d’immobles en general. Des del Bufet d’Advocats Adelaida Molina t’oferim l’assessorament que necessites per tenir en compte tots aquells elements jurídics i legals que cal considerar en qualsevol operació de compra o lloguer d’un immoble. El nostre equip d’advocats t’ajudarà a resoldre totes les qüestions relacionades amb l’entramat legal que envolta la propietat privada.

D’altra banda, des d’Adelaida Molina també oferim servei en assessorament urbanístic per assolir tots els permisos legals necessaris a l’hora d’urbanitzar. El nostre coneixement en la matèria ens permet recomanar les millors decisions que tenen relació amb la legislació vigent en matèria d’urbanisme i immobiliària.

La nostra filosofia de treball t’assegurarà des del primer moment la màxima seguretat jurídica completa. Una seguretat jurídica que és imprescindible en qualsevol procés urbanístic o de compravenda d’immobles. Amb el nostre assessorament immobiliari, des d’Adelaida Molina ens farem càrrec de tots els aspectes legals relacionats amb el teu immoble. Volem fer-te les coses fàcils, i per això comptem amb un personal altament qualificat que s’implicarà amb rigor en el teu projecte.

Tant si necessites assessorament immobiliari per a la compra o venta d’un immoble, com si et cal suport per a la constitució de contractes de construcció, arrendaments, creació de plans urbanístics o plans i instruments d’ordenació de territori, el nostre equip humà sabrà donar resposta a les teves necessitats.

Principals serveis en assessorament urbanístic i immobiliari

A Adelaida Molina t’oferim tot el nostre coneixement per donar sortida legal al teu projecte. Per això, estarem encantats d’escoltar les particularitats i necessitats per conèixer la iniciativa al detall. Entre els serveis que prestem des d’Adelaida Molina en l’àmbit urbanístic i immobiliari en destaquen:

  • Assessorament en la compravenda de qualsevol tipus d’immoble.
  • Assessorament en finançament immobiliari
  • Assessorament en contractes de construcció.
  • Assessorament en propietat horitzontal.
  • Plans i instruments d’ordenació de territori.
  • Plans urbanístics generals o de desenvolupament.
  • Programes d’actuació i delimitació d’àmbits de desenvolupament.
  • Defensa en recursos administratius.
  • Defensa davant els jutjats i tribunals.
Obrir xat
Necessites ajuda?
Hola!
En què podem ajudar-te?