fbpx
SERVEIS

Família i successions

Al Buffet d’Advocats Adelaida Molina de Mataró ens fem càrrec de tots el casos relacionats amb la família i successions. És un dels assumptes més comuns per a tenir problemes, per tant, és important comptar amb un grup de professionals capaç i de confiança per deixar aquests assumptes i que no et comportin problemes personals més greus. Confiï en els nostres professionals especialitzats en família i successions i deixi de banda els mals de caps, les bronques i les preocupacions.

¿Quins serveis t’ofereix Adelaida Molina en quant a família i successions?

Oblidi’s de papers. Està passant moments complicats i ho entenem. Ens posem a la seva disposició per tot el que li calgui i intentem alleugerar la seva càrrega. Entenem el component emocional d’aquestes situacions, però sempre vetllem per allò que és millor per als nostres clients. En quan a família i successions ens fem càrrec de:

  • Separacions i divorcis. Buscarem el millor pels nostres clients de forma incondicional. Tot es farà de la forma menys dramàtica i justa possible.
  • Parelles de fet. Deixi’ns a nosaltres la paperassa i gaudeixi d’una nova vida.
  • Modificacions de mesures respecte als casos de separacions i divorcis.
  • Execucions de sentència.
  • Dret successori. Ens fem càrrec de tot allò relacionat amb les herències. Tant si vol realiztar l’herència com els tràmits per cobrar-les i els possibles problemes que puguin succeir durant aquesta situació. Herències, llegats i legítimes.
  • Ens fem càrrec de defensar, si és necessari, el seu cas davant Jutjats i Tribunals.

Et posem facilitats

Centenars de clients satisfets del Buffet d’Advocats Adelaida Molina, poden donar fe de l’eficàcia que hem tingut en tots els processos relacionats amb família i successions. El nostre objectiu és donar-li seguretat i facilitats en moments que solen ser dramàtics a nivell personal. Aconseguirem el que és just i millor per vostè.

Obrir xat
Necessites ajuda?
Hola!
En què podem ajudar-te?