fbpx
SERVEIS

Gestió per empreses

Al Bufet d’Advocats Adelaida Molina, no ens limitem als serveis relacionats amb l’àmbit jurídic, també oferim serveis de gestió i assessorament per a empreses. Comptem amb un equip professional que us ajudaran amb el dia a dia del teu projecte i a fer front a les diferents obligacions fiscals.

Com us podem ajudar?

  • Planificació i assessorament fiscal, comptable i econòmic. Col·laborem de forma conjunta amb vostès per elaborar la comptabilitat de vostra teva empresa i oferir-vos el nostre assessorament. Encara que, si ho preferiu, ho podeu deixar a les nostres mans i ocupar-vos de la vostra activitat econòmica al cent per cent.
  • El nostre equip de professionals es dedicaran a elaborar els Estats Financers de la seva societat per tal de fer front a les diferents obligacions fiscals.
  • Ens ocupem de la legalització dels Llibres Comptables de la seva societat.
  • Confeccionem i realitzem dels dipòsit dels Comptes Anuals, la Memòria i l’Informe de Gestió. Necessaris pel desenvolupament de l’empresa i extreure resultats per a millorar de forma constant.
  • Oferim serveis d’Assessorament fiscal per tenir tots els aspectes del vostre projecte en ordre amb l’administració. Realitzem Liquidació d’Impostos per a tot tipus de societats.
  • Fem la confecció dels Llibres de Registres Fiscals, necessaris per la funcionalitat empresarial.
  • Ens personem en representació de la seva organització com a representants davant de l’Administració Tributària per alleugerar la càrrega de treball de la seva empresa.
  • Com a especialistes en legalitat treballem, preparem i elaborem recursos i reclamacions per a tot tipus d’Instàncies i Tribunals.

A Adelaida Molina no tindrà accés només a les prestacions que li pot oferir qualsevol empresa d’assessorament empresarial i comptable. A més a més, disposarà dels serveis dels nostres professionals advocats i especialistes legals especialitzats en el món empresarial. L’objectiu és que estigui cobert des de tots els àmbits necessaris i agilitzar i facilitar el dia a dia del seu projecte.

Obrir xat
Necessites ajuda?
Hola!
En què podem ajudar-te?