fbpx
SERVEIS

Assessorament en dret civil

Al Bufet d’Advocats Adelaida Molina realitzem serveis d’assessorament en totes les temàtiques relacionades amb el Dret Civil, tant per a particulars com per a empreses. El nostre bufet està conformat per advocats i advocades especialitzats en dret civil que t’acompanyaran en qualsevol procediment que comporti responsabilitat civil. Per dret civil entenem totes aquelles normes que regulen els aspectes referents a la personalitat, la família, la contractació i les relacions patrimonials.

En el cas de les empreses, l’assessorament en dret civil és una eina fonamental, tant per assegurar el compliment estricte del Codi Civil, com per resoldre eventuals conflictes entre diferents parts. Des del Bufet d’Advocats Adelaida Molina ens encarregarem d’acompanyar la teva empresa per delimitar el marc contractual més favorable a les seves necessitats. Els nostres advocats especialitats en Dret Civil també s’encarregaran de defensar els interessos de l’empresa en qualsevol procés de responsabilitat civil.

D’altra banda, el nostre equip d’advocats també, amb més de 30 anys d’experiència  a les espatlles, estan especialitzats en resoldre procediments de responsabilitat civil en casos particulars. D’aquesta forma, des d’Adelaida Molina sabrem donar resposta a diferents conflictes en dret civil de caràcter personal. La nostra filosofia d’empresa, centrada en una formació constant de l’equip i una alt coneixement de la llei, ens permet conèixer al detall la complexitat del Codi Civil, tant per a particulars com per a empreses.

Principals serveis d’assessorament en dret civil

Les casuístiques per les quals es pot precisar d’assessorament en dret civil són nombroses. Des del Bufet d’Advocats Adelaida Molina ens agrada implicar-nos en qualsevol conflicte per tal de trobar la millor solució per les parts. Entre els principals serveis d’assessorament en dret civil, en destaquen:

  • Responsabilitat civil (contractual i extracontractual)
  • Dret de les persones: Filiació, tutela i incapacitacions.
  • Immobiliari. Contractació i assessorament en operacions immobiliàries.
  • Arrendaments i propietat horitzontal.
  • Redacció i negociació de contractes.
  • Reclamacions de quantitats, deutes, obligacions i indemnitzacions.
  • Defensa davant de Jutjats i Tribunals.
Obrir xat
Necessites ajuda?
Hola!
En què podem ajudar-te?