fbpx
LA NOSTRA FILOSOFIA

Coneix el bufet

Adelaida Molina gaudeix d’una elevada i reconeguda reputació i experiència professional, es distingeix per l’alta qualificació dels seus professionals que disposen d’un profund coneixement i especialització en les diferents disciplines del dret i de l’assessoria d’empreses i particulars, amb una constant formació i adaptació de la seva oferta a les necessitats del client.

La dimensió del despatx permet assumir qualsevol tipus d’encàrrec per part del nostre equip de professionals que es caracteritza pel seu elevat grau d’humanitat i implicació en la seva tasca.

Els nostres professionals ofereixen un assessorament previ en la negociació per evitar conflictes posteriors, defensant, però, processalment als nostres clients davant qualsevol tribunal amb tots els mitjans i especialitzacions.

Història

1987 – Fundació de l’empresa a la seu del carrer Biada, número 62 de Mataró. Creació de les àrees Jurídica, Fiscal, Comptable i Laboral.

1992 – Trasllat a les noves instal·lacions del carrer Unió, número 59-bis de Mataró.

2004 – Trasllat a l’actual seu i domicili social situat en el local de la planta baixa de l’avinguda Jaume Recoder, número 80, local. Desenvolupament i llançament de les àrees d’activitat.

2004 – Creació de la nova societat BRX & MOLINA, S.L. especialitzada en l’assessoria laboral.

Obrir xat
Necessites ajuda?
Hola!
En què podem ajudar-te?